Yrityskuvaus


TALOUSPALVELUA ASIAKKAAN EHDOILLA 

Tarjoan Sinulle entistä selkeämpää ja ymmärrettävämpää, uudenlaista talouspalvelua ilman ikävää byrokratiaa, joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta nettipohjaisia taloushallinnon ohjelmia hyväksi käyttäen.

Olen ollut mukana työelämässä jo runsaat 30 vuotta, ensin vakuutusalalla ja viimeiset 15 vuotta taloushallinnon alalla pk-yritysten parissa sekä tilitoimistoissa että pk-yrityksissä. Koulutukseltani olen sekä kirjanpitäjä, talouspäällikkö ja yrittäjä

Vaikka moni sanoo, että ”kirjanpito on tylsää”, arvostan omaa työtäni ja olen valmis myös panostamaan siihen. Olen aina pitänyt työn tekemisestä ja uuden oppimisesta. Elämässä täytyy olla myös extremeä, joten ryhdyin tilitoimistoyrittäjäksi. Ja siksi yrityksellänikin on vähän muista eroava nimi: ”Talouspalvelua Parasta Aikaa”.

Pidän numeroista, joten sen lisäksi että tarjoan tilitoimistopalveluita, tarjoan myös konsultointia ja yritysneuvontaa.

 

”LADY IN RED”, TIINA HALONEN

Olen positiivinen puurtaja, joka on tottunut kovankin paineen alla pitämään suunsa hymyssä ja heittäytymään tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Olen oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen, mutta osaan myös kysyä neuvoa. Kritiikin vastaanottaminenkaan ei tuota ongelmaa, vaan auttaa minua kehittymään työssä. Olen sosiaalinen, ihmisten kanssa toimeentuleva, pidän asiakaspalvelutyöstä. Lisäksi olen huumorintajuinen ja ennen kaikkea omaan positiivisen asenteen. Ihmisenä olen täynnä energiaa, intohimoa ja toimintaa, kuten yrityksenikin. Yritykseni väri on punainen koska se väri kuvaa parhaiten minua ja Kiinassa se kuvastaa onnea, sitä tässä tilanteessa tarvitaankin.

Pidän taloushallintoon liittyvistä töistä, numeronpyörittelystä sekä talouden analysoinnista. Taloushallinnon ammattilaisena työotteeni on huolellinen ja tarkka, en kuitenkaan viilaa pilkkua mutta suhtaudun taloushallintoon ammattitaidolla, terveellä maalaisjärjellä ja elämänkokemuksella.

 

ARVOT JA VISIO

Yritykseni toiminta-ajatus perustuu toteamukseen, että ASIAKAS ON TÄRKEIN. Yritykseni tärkein voimavara olet Sinä, asiakkaani. Arvostan sitä, että voin antaa sinulle aikaa, kuunnella ja auttaa.

Palvelut räätälöidään Sinun toiveidesi ja tarpeittesi mukaan. Yritykseni on moderni, luova ja innovatiivinen. Siksi myös tilitoimistopalvelut hoidetaan ajan vaatimuksia seuraten; tehdään vain se mikä on välttämätöntä, kuitenkin lakeja ja asetuksia noudattaen.

Tätä kutsutaan ns. kevennetyksi kirjanpidoksi, jolloin kirjanpidot tehdään asiakasystävällisesti. Tehdään se mitä tarvitaan ja asiakas maksaa vain siitä.

Asiakkaankaan ei tarvitse maksaa turhasta vaan pyritään luottamukselliseen ja vuorovaikutteiseen asiakassuhteeseen, jonka toivotaan jatkuvan kauas tulevaisuuteen. Ennen kaikkea kaiken asiakkaan kanssa tapahtuvan toiminnan perusteena on luottamus, joka on mielestäni erittäin tärkeää ihmisten välisessä kanssakäymisessä nyt ja aina.

Visiona on tehdä kirjanpito entistä fiksummin, paremmin ja luovemmin kuin muut, mutta ennen kaikkea asiakasta kuunnellen. Tavoitteena on paperiton taloushallinto. Siihen ei tarvita kuin laskukone ja tietokone. Jos siis tahdot asiakaslähtöiseen ajatteluun perustuvia talouspalveluita, jolloin et jää ongelmiesi kanssa yksin vaan haluat aikaa itsellesi ja yrityksellesi niin käänny ihmeessä puoleeni ja suunnitellaan yhdessä sinun tarpeillesi sopiva paketti.

Sinua kuunnellen ja ymmärtäen,
TIINA

Lue Tiinan Blogi
Ota yhteyttä