Yrityksesi kasvun tueksi

Autan sinua ratkaisemaan yrityksesi haasteita ja kehittämään liiketoimintaasi eteenpäin.

KirjanpitoYritysneuvonta

Yrityksesi kasvun tueksi

Autan sinua ratkaisemaan yrityksesi haasteita ja kehittämään liiketoimintaasi eteenpäin.

Yritysneuvonta

Haluaisitko aloittaa yrityksen?
Tai kehittää jo olemassa olevaa? Yritysneuvonnasta saat konkreettista hyötyä näihin.

Kirjanpito

Tilitoimistopalveluita, taloushallintoa reaaliaikaisesti ja kustannustehokkaasti sähköisiä työmenetelmiä hyväksi käyttäen.

Valmennukset

Hanki itsellesi valmennusta  yrityksen starttaukseen sekä kehittämiseen. Tutustu tästä Tiinan pakettitarjontaan.

Taloushallinnon taitaja ja yritysneuvoja - yrittäjä Tiina Halonen

Autan sinua ratkaisemaan yrityksesi haasteita ja kehittämään liiketoimintaasi eteenpäin. Kaikessa mitä teen olen yrittänyt tehdä asiat omalla tavallani, erilailla kuin muut. Luovuudella ja rohkeudella. Rakkaudella ja intohimolla. Kaiken keskiössä on asiakas ja asiakaspalvelu. Asiat tehdään asiakkaan ehdoilla, annetaan asiakkaalle aikaa ja palvellaan. Kauttani saat niin tilitoimisto-, yritysneuvonta- kuin yrityssparrauspalvelut.

Valmennusta yrityksesi kehitykseen

Kaipaatko asiantuntijaa yrityksen aloituksessa, kehityksessä tai ymmärtämään erilaisia liiketoiminnnan lukuja? Voit varata itsellesi tästä oman valmennuspaketin ja Tiinan valmentaa sinua henkiökohtaisesti näiden asioiden äärelle.

Aloittavan yrittäjän ensiapupaketti

Tämä paketti on Sinulle, joka suunnittelet tai olet juuri aloittanut yrittäjänä. Tiedätkö omat yrittäjänvelvollisuutesi? Paketissa käydään mm. lakia, tuotteiden hinnoittelua, verotietoja ja eri raporttien ymmärtämistä.

Onnenpotku – valmennuspaketti

Valmennuspaketilla saat apua yritystoiminnan suunnitteluun ammattilaisen kanssa. Yritysvalmentaja käy läpi kanssasi niin myynti- kuin talousasiat, on tukenasi kehityksessä ja katsoo, että yrityksesi kehittyy positiivisesti.

Talouspäällikkö -valmennuspaketti

Tämä paketti auttaa varmistamaan, että kaikki yrityksesi talousasiat ovat kunnossa. Paketissa käsitellään mm. seuraavia asioita: kirjanpidon raportit, kannattavuus, hinnoittelu, katteet, verosuunnittelu, osakkaan verotus ja osingonjako.

Seuraa meitä Facebookissa

Meillä sosiaalisessa mediassa tapahtuu! Tervetuloa mukaan Facebookiin seuraamaan.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Miksi liittyä MYRYn jäseneksi? Mitä 35€ jäsenmaksulla saa?

Olemme mikro- ja yksinyrittäjien oma etujärjestö. Jo 93% kaikista yrityksistä Suomessa on meitä pieniä yrittäjiä, silti äänemme on jäänyt isompien jalkoihin. MYRY on olemassa, jotta juuri meidän äänemme kuuluisi tästä lähtien niin päätöksenteossa kuin sujuvassa yhteistyössä yli eri toimialojen ja ammattiryhmien. Yhteistyötä tarvitaan paljon lisää.

Olemme aktiivinen toimija, joka kuuntelee suoraan jäseniään ja joka arvostaa yksin- ja mikroyrittäjyyttä yli kaiken. Jokainen jäsenemme ja yhdistyksen hallituksen jäsen on itse yksin- tai mikroyrittäjä. Ymmärrämme myös muuttunutta työelämää ja yrittäjyyttä, kuten kevytyrittäjyyttä, alustataloutta ja erilaisia muuttuneita työsuhteita ja tapoja tehdä töitä. Nämä ovat arkipäivää meille yrittäjille, vaikka ne sivuutetaan usein julkisessa keskustelussa kokonaan.

Jäsenmaksusi menee suoraan toimintaamme, meillä ei ole yhtään palkkatyöntekijää eikä mitään suuria kuluja.

35€ jäsenmaksulla saat jäsenenä mm:
1. Ilmaista lakineuvontaa
2. Ilmaisen sosiaaliturva- ja eläkekartoituksen ja neuvontaa (YEL)
3. Ilmaista infoa, kursseja ja koulutuksia
4. Verkostoitumistapahtumia

Ja ennen kaikkea olet vaikuttamassa siihen, että meidät mikro- ja yksinyrittäjät otetaan viimeinkin tasaveroisesti mukaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja päätöksentekoon.

Ole mukana MYRY-ilmiössä ja liity jäseneksi täältä:
www.mikrojayksinyrittajat.fi/hae-jaseneksi/
... See MoreSee Less

Muistetaan tyhjentää reppua. Mieluummin aiemmin kuin myöhemmin. ... See MoreSee Less

Y-tunnusta pukkaa… ... See MoreSee Less

Jos kirjanpito tai verot saati arvonlisäveron alarajahuojennus aiheuttaa ongelmia niin ' Keep calm and hire a bookkeeper' tai yritysneuvoja. Sinä voit keskittyä siihen mitä sinä osaat ❤ ... See MoreSee Less

Jos kirjanpito tai verot saati arvonlisäveron alarajahuojennus aiheuttaa ongelmia niin  Keep calm and hire a bookkeeper tai yritysneuvoja. Sinä voit keskittyä siihen mitä sinä osaat ❤

Kevättä odotellessa ... See MoreSee Less

Kevättä odotellessa

Kuinka elämä kuljettaa? Mulla on tänään ollut laiska päivä. Vietin tuöpäivän työpöydällä nukkuen ja työasioista uneksien
terkuin ' Sleeping beauty'
... See MoreSee Less

Kuinka elämä kuljettaa? Mulla on tänään ollut laiska päivä. Vietin tuöpäivän työpöydällä nukkuen ja työasioista uneksien 
terkuin  Sleeping beauty
Load more