YRITYSNEUVOJA -PAKETIT

Yritysneuvoja haastaa ja sparraa

Yritys on usein myös yrittäjälle kuin oma lapsi – rakas, mutta toisaalta myös sokea piste. Välttämättä sen heikkouksia ei haluta nähdä, vaikkakin sen kehittymisen kannalta olisi tärkeää tunnustaa ja tunnistaa kehittymisen esteenä olevat kipukohdat. Tässä on paikka missä yritysneuvonnalle on sijaa. Yritysneuvoja haastaa ja sparraa uusien mahdollisuuksien ja sokeiden pisteiden tunnistamiseen. Yritysneuvoja voi olla myös yrittäjän tuki vaikeiden päätösten tekemisessä.

Pienyrittäjän valmennuspaketit

Aloittavan yrittäjän ensiapupaketti

Tämä paketti on Sinulle, joka suunnittelet tai olet juuri aloittanut yrittäjänä. Tiedätkö omat yrittäjänvelvollisuutesi? Paketissa käydään mm. lakia, tuotteiden hinnoittelua, verotietoja ja eri raporttien ymmärtämistä.

Onnenpotku - sparrauspaketti

Valmennuspaketilla saat apua yritystoiminnan suunnitteluun ammattilaisen kanssa. Sparraaja käy läpi kanssasi niin myynti- kuin talousasiat, on tukenasi kehityksessä ja katsoo, että yrityksesi kehittyy positiivisesti.

Haluatko kalifiksi kalifin paikalle? -paketti

Kun tarpeenasi on tehdä suuria muutoksia tai viedä toimintaasi eteenpäin uudelle tasolle. Tässä paketissa keskitytään aiheisiin kuten yhtiömuodon muutokset, liiketoiminnan kasvu ja kehittäminen.

Muut valmennuspaketit

Talouspäällikkö -paketti

Talouspäällikkösi auttaa sinua ymmärtämään yrityksesi tärkeitä numeroita ja varmistaa, että kaikki talousasiat ovat kunnossa.

Talouspäällikön -paketissa käsitellään muun muassa seuraavia asioita. 

  • Kuinka luet kirjanpidon raportteja ja mitä ne sisältävät? 
  • Kannattavuus on yrityksen toiminnan kivijalka. Yrityksen tärkein tehtävä on toimia kannattavasti ja tehdä voittoa. Miten sitä voittoa tehdään? Käymme läpi hinnoittelun perusteet ja laskemme katteita katetuottolaskennan avulla.
  • Yrityksen verotus perustuu kirjanpitoon, joka taas koostuu yrityksen tuloista ja menoista. Tekemällä verosuunnittelua, voimme minimoida yrityksesi veroja ja tarkastella kulurakennetta ja tehdä tehokkaampaa tulosta.
  • Tutustumme eri yhtiömuotojen erilaisiin verotuksiin. Käsittelemme lisäksi osakeyhtiön osakkaan verotusta ja osingonjakoon liittyviä asioita. 

Kiinnostuitko?
Varaa oma aikasi Tiinalle ja keskustellaan Sinulle sopivasta paketista

 

Varaa tästä Sinulle sopiva veloitukseton aika.
Tiina soittaa sinulle valittuna ajankohtana ja kertoo pakettimahdollisuuksista lisää.

Yritysneuvonta ja sparraus tarjoaa päätä ja olkapäätä yrittäjälle.

Ota yhteyttä rohkeasti tai tule käymään, niin suunnitellaan kahvikupin ääressä sinulle ja yrityksellesi sopiva paketti!

Talouspalvelua Parasta aikaa
Hämeentie 12b H, JÄRVENPÄÄ
Tiina Halonen
p. 040 149 7343
tiina@talouspalvelua.fi

Lue yrityksestä
Löydät meidät myös facebookista!