TIINAN VALMENNUSPAKETIT

Yritysneuvoja haastaa ja sparraa

Yritys on usein myös yrittäjälle kuin oma lapsi – rakas, mutta toisaalta myös sokea piste. Välttämättä sen heikkouksia ei haluta nähdä, vaikkakin sen kehittymisen kannalta olisi tärkeää tunnustaa ja tunnistaa kehittymisen esteenä olevat kipukohdat. Tässä on paikka missä yritysneuvonnalle on sijaa. Yritysneuvoja haastaa ja sparraa uusien mahdollisuuksien ja sokeiden pisteiden tunnistamiseen. Yritysneuvoja voi olla myös yrittäjän tuki vaikeiden päätösten tekemisessä.

Yrittäjän valmennuspaketit

Aloittavan yrittäjän ensiapupaketti

Tämä paketti on Sinulle, joka suunnittelet tai olet juuri aloittanut yrittäjänä. Tiedätkö omat yrittäjänvelvollisuutesi? Paketissa käydään mm. lakia, tuotteiden hinnoittelua, verotietoja ja eri raporttien ymmärtämistä.

Onnenpotku - valmennuspaketti

Valmennuspaketilla saat apua yritystoiminnan suunnitteluun ammattilaisen kanssa. Yritysvalmentaja käy läpi kanssasi niin myynti- kuin talousasiat, on tukenasi kehityksessä ja katsoo, että yrityksesi kehittyy positiivisesti.

Ulkoistettu talouspäällikkö-paketti

Talouspäällikkösi auttaa sinua ymmärtämään yrityksesi tärkeitä numeroita ja varmistaa, että kaikki talousasiat ovat kunnossa. Valmennuksessa voit päättää mihin neljästä teemasta painotat.

Verosuunnittelu -paketti

Verosuunnittelussa on suositeltavaa käyttää apuna verotuksen asiantuntijaa, sillä oleellista on tunnistaa myös riskit, joita tiettyihin verosuunnittelun toimenpiteisiin saattaa liittyä.

Yrityksen pyörittäminen on haastavaa ja vaatii monenlaista huomiota. Verosuunnittelu saattaa tuntua lisätaakalta, mutta se on itse asiassa älykäs sijoitus, joka tuo merkittäviä hyötyjä pitkällä tähtäimellä.

Verosuunnittelu verkkokaupassa

 

Pakettien hinnat

Kiinnostuitko?
Varaa oma aikasi Tiinalle ja keskustellaan Sinulle sopivasta paketista

 

Varaa tästä Sinulle sopiva veloitukseton aika.
Tiina soittaa sinulle valittuna ajankohtana ja kertoo pakettimahdollisuuksista lisää.

Yritysneuvonta ja sparraus tarjoaa päätä ja olkapäätä yrittäjälle.

Ota yhteyttä rohkeasti tai tule käymään, niin suunnitellaan kahvikupin ääressä sinulle ja yrityksellesi sopiva paketti!

Talouspalvelua Parasta aikaa
Hämeentie 12b H, JÄRVENPÄÄ
Tiina Halonen
p. 040 149 7343
tiina@talouspalvelua.fi

Lue yrityksestä
Löydät meidät myös facebookista!