Yrittäjä Tiina Halonen

Minä olen Tiina. Olen innokas ja aikaansaava talouspäällikkö, tilitoimistoyrittäjä, yrityssparraaja sekä yritysneuvoja.

Lisäksi koulutan ja valmennan yrittäjäksi starttaavia, toimin KEUKEn asiantuntijapörssissä neuvonantajana sekä Mentoripankissa mentorina yritystään suunnitteleville sekä kehittäville.

Asiakkaalta kuultua

”Tiinan kanssa kirjanpito sujuu mutkattomasti, sähköisesti ja luotettavasti. Siinä sivussa hän auttaa, opastaa ja sparraa minua iloisesti kannustaen. Kirjanpitäjä on yrittäjän tuki ja turva, kun valitsee Tiinan. ”

Tarja Sinervo
Toimitusjohtaja, Mediatassu

Tiinan Blogi

Tervetuloa lukemaan yritysblogiani.

Työnjohtaja Sansa

Miiiau! Minä olen Sansa.

Toimin yrityksessä työnjohtajana sekä laadunvalvojana. Olen innokas töiden tarkkailija ja pidän huolta, että Tiinalla on seuraa niin työ- kuin kotiajalla.

Minun seikkailua voi seurata Facebookissa Parasta Aikaan sivuilla, jossa Tiina kertoo kuulumisiani.

Asiakasta ymmärtäen

Yritykseni Talouspalvelua Parasta Aikaa Tmi slogan on ”Uudenlaista talouspalvelua – Sinua kuunnellen ja ymmärtäen”. Kaiken tekemisen keskiössä on aina asiakas ja asiakaspalvelu. Asiat tehdään asiakkaan ehdoilla, annetaan asiakkaalle aikaa ja palvellaan. Mielestäni tyytyväinen asiakas on kaiken yritystoiminnan perusta.

Yritysneuvonta

Miksi lähteä yksin aloittamaan tai kehittämään yritystoimintaa. Ota mukaan yrityssparraaja ratkaisemaan haasteita.

Tilitoimistopalvelut

Tilitoimistopalveluita, taloushallintoa reaaliaikaisesti ja kustannustehokkaasti sähköisiä työmenetelmiä hyväksi käyttäen.

Valmennuspaketit

Valmennuksen apulla pääset helposti alkuun niin yrityksen alku- kehitys- kuin kasvuvaiheessa valmentaja avulla.

Ilmainen opas kirjanpitoon

Ryhdyin yrittäjäksi 2017 – oltuani sitä ennen poliisina n. 10 vuotta. Työnkuvani koostuu tällä hetkellä erilaisten henkilöstö- ja ammattiryhmien turvallisuuskoulutuksista uhkaavan tilanteen varalle.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä opiskelin yrittäjän ammattitutkinnon ja sitä opiskellessani opin tuntemaan kurssikollegani Tiinan miellyttävänä ja ahkerana persoonana – ja nyt tuttavuutemme on jatkunut yrittäjyyden merkeissä entistä tiiviimpänä: Tiina on toiminut yritykseni kirjanpitäjänä jo noin kahden vuoden ajan.

Varsinkin yrittäjyyden alkumetreillä on hyvä kirjanpitäjä korvaamaton taustatuki yrittäjälle – ja sitä Tiina / Talouspalvelua parasta aikaa on ollut minulle: Olen joutunut – ja pystynyt kysymään Tiinalta neuvoja mitä kinkkisimpiin tilanteisiin vuorokauden ajasta riippumatta. Uskallan suorastaan sanoa, että en olisi tullut toimeen ilman erinomaista kirjanpitäjää.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan Tiinan ammattitaitoiseen ja luotettavaan kirjanpitopalveluun.

Antti Kilpeläinen

Akondis Security

Tiina on hoitanut reilun vuoden Osuuskunta Yrittämön kirjanpidon ja palkanlaskennan. Lähdimme hdessä kehittämään Osuuskunta Yrittämön toimintaa ja Tiina on ollut suurena apuna tässä kehitystyössä.
Hän ottaa oma-aloitteisesti selvää asioista, antaa hyviä vinkkejä kannattavaan toimintaan ja taloudenhoitoon sekä hoitaa täsmällisesti sovitut asiat. Tiinalle voi aina soittaa ja kysyä ja hän vastaa aina yhtä iloisesti.
Tiina Myrsky

opettaja, yritystoiminnan koordinaattori, Osuuskunta Yrittämö

Voin suurella sydämellä suositella Parasta Aikaa hoitamaan firmasi kirjanpidon! Tiina todellakin antaa aikaa asiakkaalle ja neuvoo niin, että jokainen ymmärtää. Asiakaspalvelu on yksilöllistä ja todellakin parasta, mitä olen saanut! Tiina on kyllä timantti. 10/10
Hanna Kivinen

valokuvaaja, artisti, Design Hanna K / Vuorivalo tuotteet

Tiinan kanssa kirjanpito sujuu mutkattomasti, sähköisesti ja luotettavasti. Siinä sivussa hän auttaa, opastaa ja sparraa minua iloisesti kannustaen. Kirjanpitäjä on yrittäjän tuki ja turva, kun valitsee Tiinan.  

Tarja Sinervo

Toimitusjohtaja, Mediatassu

Pilkuntarkka kirjanpitäjä varustettuna loistavalla asiakaspalvelulla, jota suorittaa huumorilla höystettynä, mutta silti asiallisesti niin ettei pieninkään asiakkaan murhe jää hoitamatta. Lämpimät suosittelut!

Timo Holtta

https://www.timoholtta.fi , Fotomies

Hyvä kirjanpitäjä on yksi pienyrityksen kulmakiviä, tämän olemme saaneet kokea kahden huonon ja yhden loistavan kirjanpitäjän kokemuksella.

Kiitos siis Tiina, siitä että olet loistava! Olemme saaneet Sinulta paljon hyviä neuvoja niin verotukseen kuin yrityksen kulujen kohdentamiseen liittyen, myös asialliset ja kärsivälliset vastaukset kaikkiin ”hölmöihinkin” kysymyksiin 🙂

Muistaisit vaan levätä välillä, tuntuu että päivystät koko ajan kera toimistopäällikkö Sansan… Iso kiitos Tiina

Johanna ja Kaje

www.kjkremontti.fi, KJK remontti ja maalaus Oy

Tiina on ollut kirjanpitäjäni yritykseni perustamisesta lähtien, ja monenlaisiin pulmiin olen saanut apua. Moni neuvo on näkynyt viimeisellä rivillä, mutta osa on sellaisia, jotka avain helpottavat meidän molempien töitä. Omassa kirjanpidossani pulmia aiheuttavat erilaiset arvonlisäkannat, mutta niidenkin kanssa on selvitty. Suosittelen!
Jari F. Lampén

Hiredpen

Seuraa meitä Facebookissa

Meillä sosiaalisessa mediassa tapahtuu! Tervetuloa mukaan Facebookiin seuraamaan.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
14 hours ago
Talouspalvelua Parasta Aikaa

... See MoreSee Less

Sihähän tiedät että olen hiukan latvasta laho, erittäin utelias ihminen. Siksi tykkäänkin oppia uutta ja jakaa oppimaani eteenpäin niin omille asiakkailleni kuin tuleville yrittäjille.

♦️Älä koskaan kasva niin isoksi, ettetkö voisi esittää kysymyksiä. Älä koskaan tiedä niin paljon, ettetkö voisi oppia jotain uutta. Opetamme ihmisiä muistamaan, mutta emme koskaan opeta heitä kasvamaan. Se mitä luet silloin kun sinun ei tarvitse lukea määrää sen mikä sinusta tulee kun et voi sille mitään.

♦️Maanantaina opiskelin yrityskaupan toteuttamista ja suunnittelua riskien ja riskien hallinnan tiimoilta.

Eilen Johtamisen erikoisammattitutkinnon koulutuspäivillä pohdittiin markkinointiin liittyviä megatr#oppiminen;#yrittäkyyi#koskamähaluaiileja.

♦️Nyt mua kiinnostaisi asiakasprofiilien tekeminen tekoälyn avulla. Sitä mun täytyy kokeilla kunhan ensin opettelen käyttää sitä.

#oppiminen
#yrittäkyys
#koskamähaluan
... See MoreSee Less

Sihähän tiedät että olen hiukan latvasta laho, erittäin utelias ihminen. Siksi tykkäänkin oppia uutta  ja jakaa oppimaani eteenpäin niin omille asiakkailleni kuin tuleville yrittäjille.

♦️Älä koskaan kasva niin isoksi, ettetkö voisi esittää kysymyksiä. Älä koskaan tiedä niin paljon, ettetkö voisi oppia jotain uutta. Opetamme ihmisiä muistamaan, mutta emme koskaan opeta heitä kasvamaan. Se mitä luet silloin kun sinun ei tarvitse lukea määrää sen mikä sinusta tulee kun et voi sille mitään.

♦️Maanantaina opiskelin yrityskaupan toteuttamista ja suunnittelua riskien ja riskien hallinnan tiimoilta.

Eilen Johtamisen erikoisammattitutkinnon koulutuspäivillä pohdittiin markkinointiin liittyviä megatrendejä ja pohdittiin asiakasprofiileja.

♦️Nyt mua kiinnostaisi asiakasprofiilien tekeminen tekoälyn avulla. Sitä mun täytyy kokeilla kunhan ensin opettelen käyttää sitä.

#oppiminen
#yrittäkyys
#koskamähaluan

Erinomaisen hyvää huomenta ❤ ... See MoreSee Less

Erinomaisen hyvää huomenta ❤

#YEL
#työtulotarkistuistusTYÖTULOTARKISTUKSIA MENEILLÄÄN! Älä hämmenny, tässä pikaohjeita:

ELO on aloittanut työtulotarkistukset nyt urakalla, ja aika paljon hämmennystä on aiheuttanut heidän työtulokyselynsä, joita on tullut yrittäjille runsaasti sähköpostitse.
Sähköisessä viestissä ei tule tarpeeksi selvästi ilmi, että yrittäjän EI tarvitse hyväksyä korkeampaa kuin 4000 eur työtulon korotus, oli oma nykyinen työtulo mitä tahansa. Soitimme ELOn asiakaspalveluun ja selvitimme asiaa.

SAITKO ELOLTA TYÖTULON TARKISTUSVIESTIN?
-Ei mitään paniikkia.

Ensiksikin korostamme tätä: vuoden alusta voimaan tullut lakimuutos sisältää maksukorotuskaton, eikä eläkelaitos voi nostaa työtuloasi tässä vaiheessa enempää, kuin max 4000 eur, ellet itse halua tai hyväksy korkeampaa työtuloa.

Tämä tarkoittaa suomeksi, että jos sinulla on nyt minimi-työtulo 8575,45€/vuosi ja maksat sen perusteella minimi-vakuutusmaksua, joka on 172 eur/kk, YEL-työtulosi nousee nyt tasolle 12 575,45€/vuosi. Se tarkoittaa korotusta noin 82 eur/kk. Korotuksen jälkeen kuukausimaksusi on noin 254 eur/kk.

OLE TARKKANA!
Kannattaa olla kuitenkin tarkkana! ELOn lomakkeessa (alla oleva kuva) on ensimmäiseksi ilmoitettu laskennallinen, Eläketurvakeskuksen laskurin mukaan otettu YEL-työtuloarvio. Se on yrittäjän saman toimialan mediaanipalkka suhteutettuna yrittäjän liikevaihtoon. Siinä on pohjalla vain nämä kaksi lukua, joista työtulo kaavamaisesti muodostuu: yrittäjän liikevaihto ja yrittäjän PRH:n rekisteriin ilmoittaman oman toimialan mediaanipalkkaa vastaava tulo. Eli siis palkka, jota samaa työtä tekevälle palkansaajalle maksettaisiin.

On varsin hyödyllistä nähdä, mikä tämä pohjalla oleva ajatus työtulosta on, eli miten järjestelmä kaavamaisesti arvottaa yrittäjän työpanosta nykyisellään, mutta sitä EI TARVITSE hyväksyä vaikka se siinä tyrkyllä on. Jos hyväksyt tämän ns. virallisen työtulon, se katsotaan silloin vapaaehtoisesti korotetuksi työtuloksi ja se tulee silloin voimaan ikään kuin yrittäjän oman pyynnön mukaisesti. Joten älä vahingossa hyväksy tätä ensimmäistä vaihtoehtoa, jollet todella halua.

4000 eur KOROTUS TYÖTULOON:
Jos hyväksyt 4000 eur korotuksen työtuloosi, valitse vaihtoehto 2: "Hyväksyn korotuksen 4000 €". Tämä tulee nykyisen työtulosi päälle, oli se mikä tahansa, ja maksusi nousee sen mukaan. Laki ei voi vaatia sinulta enempää, eikä sinun tarvitse tehdä muuta. Korotus tulee voimaan seuraavaan laskuusi.

MUU TYÖTULO?
Jos valitset kohdan 3 "Ilmoitan muun työtulon", voit koittaa perustella joko ALEMPAA kuin tuo 4000 euron korotus, tai yhtä lailla voit ehdottaa korkeampaa, jos sellainen tilanne olisi sinulle relevantti. Esim. jos haluat nostaa työtulosi yrittäjäkassan vaatimalle tasolle 14 088€/vuosi. Sen voit tehdä tässä. Todistustaakka pienemmästä kuin 4000 euron nostosta on yrittäjällä, valmistaudu siis todistelemaan miksi liiketoimintasi on pienentynyt. Suurempaa tuskin tarvitsee perustella kovin paljon enempää.

TYÖTULONI ON AJAN TASALLA?
Kohta 4 "Nykyinen työtuloni on ajan tasalla". Jos maksat minimiä, voit kokeilla myös tätä kohtaa, mutta kuten kohta 3 yllä, valmistaudu perustelemaan, miksi 4000 euron nosto ei koskisi sinua, vaan sinulle kuuluisi pienempi nosto. Mitä korkeampi lähtötasosi on, sitä todennäköisemmin saat sen pitää. Mitä matalampi, sitä enemmän tarvitaan perusteluita pieneen työtuloon.

MITÄ SIIS TEHDÄ?
Lähtökohtaisesti yrittäjä pääsee nyt helpoimmalla, jos valitsee kohdan 2 ja hyväksyy 4000 euron korotuksen. Silloin ei tarvitse perustella mitään. Seuraava tarkistus tehdään kolmen vuoden kuluttua, ja silloin voidaan työtuloa nostaa taas 4000 eur, ei sen enempää edelleenkään.

SAA VAATIA PIENEMPÄÄ KUIN 4000!
On hyvä pitää puolensa, jos kokee, että 4000 euron korotus on liikaa tai kohtuuton. Etenkin monelle osa-aikaiselle yrittäjälle tai muuten pienituloiselle yrittäjälle neljän tonnin korotus on paljon, 80 eur kuukaudessa on paljon rahaa. Ei pidä pelätä vaatia pienempää ja tehdä sen eteen selvitystyötä, jos vaan kokee, että siihen on itsellä aikaa. Järjestelmää on hyvä testata ja on tärkeää kaikkia ajatellen, että voimme toimittaa lisätietoa eläkelaitoksille ja kertoa, miksi järjestelmä ei toimi. Pahimmillaan korotus on sen saman 4000 joka tapauksessa valitusprosessin jälkeen. Parhaimmillaan siihen saa kevennystä. Mitään pahempaa ei voi tapahtua. Ketään ei rangaista valittamisesta, päinvastoin se antaa arvokasta tietoa, vaikka voi tuntua turhauttavalta.

MITÄ YEL-MAKSULLA SAA?
Käy katsomassa eläkelaitoksen YEL-laskurista, kuinka maksamasi YEL-maksu vaikuttaa eläkkeesi suuruuteen tai esim. sairauspäivärahaan. Lähtökohtaisesti YEL-vakuutusmaksua pitää maksaa useita satoja euroja kuukaudessa, ennen kuin se tarjoaa edes kohtuullista sairauspäivärahaa tai ylittää minimi-eläkkeen. Mutta jokaisen on hyvä arvioida oma tilanteensa ihan itse, näkemykset tästä asiasta eroavat paljon.

MITÄ SITTEN KUN MAKSUKATTO POISTUU?
Kuuden vuoden jälkeen lakimuutoksen maksukatto ei enää suojele, kun tarkistukset on tehty nyt ja uudelleen kolmen vuoden päästä.

On meidän tehtävämme vaatia parempaa ja oikeudenmukaisempaa järjestelmää. Jos haluat Järkeä Yeliin ja muuttaa yrittäjän eläke- ja sosiaaliturvan oikeudenmukaisemmaksi ja nykypäivän työelämää ja yrittäjyyttä vastaamaan, on tärkeää että keräämme voimamme yhteen ja vaadimme koko järjestelmän uudistamista. MYRY kannattaa sosiaalivakuutuksen yhdenmukaistamista, eli järjestelmää, jossa kaikki maksavat eläke- ja sosiaaliturvamaksuja pohjautuen todelliseen ansaintaansa, ei fiktiivisen, eriarvoistavan ja vanhentuneen työtulon käsitteen mukaan.

Voit liittyä Mikro- ja yksinyrittäjät ry:hyn täältä ja neuvomme myös tarkemmin kaikkia, jotka apua tarvitsevat:
www.mikrojayksinyrittajat.fi

#JärkeäYeliin #MYRY
... See MoreSee Less

#yel
#työtulotarkistus

Nordeanasiakas!
Verokarhulla on asiaa sinulle ❤
... See MoreSee Less

Nordeanasiakas!
Verokarhulla on asiaa sinulle ❤Image attachmentImage attachment
Load more