Onko sinusta joskus tuntunut, että junnaat paikoillasi tehtäviesi suhteen vaikka tekemistä olisi vaikka kuinka paljon?

Tuntuuko sinusta väliltä siltä, että kaipaisit toista henkilöä auttamaan tietyissä yritystoiminnan alueissa? Moni yrittäjä kokee haasteeksi sen että tulisi olla jokaisen alan asiantuntija pärjätäkseen, mutta näin ei todellakaan tarvitse olla.

Suomessa suurin osa yrittäjistä on mikroyrittäjiä

Suomen Yrittäjien mukaan Suomessa mikroyrittäjiä (1-9 henkilöä yrityksessä) on n. 93% kaikista Suomen yrityksistä. Tämä myös tarkoittaa, että yrityksissä on vajaavaiset mahdollisuudet suoriutua nopeasti ja tehokkaasti jokaikisestä asiasta yksin. Jos esimerkiksi yrityksesi tekee henkilöstöhallinnon palveluita asiakkailleen, varmasti hr-asiasi ovat helppoja toteuttaa omassa yrityksessäsi, mutta esimerkiksi taloushallinnon asiantuntijaa se ei yrittäjästä vielä tee. Jos pyrit tekemään kaikki asiat yrityksessä itse, aikaa saattaa kulua hukkaan etenkin niissä asioissa jotka eivät kuulu oman asiantuntimuksesi piiriin.

 

Menestystarinat eivät synny yksin tekemällä

Tiina on upea markkinoija ja somettaja vaikka ei siihen ole kouluttautunutkaan, hänen omat sisällöntuotantotaidot tulevatkin luonnostaan ja Tiina nauttii asiakkaidensa kesken viestittelystä ja nauttii välillä kissa-assistentinsa kuvien jakamisesta asiantuntijatiedon välityksen vastapainoksi. Miksi Tiina käyttää yrityksessään muun muassa ulkopuolista markkinointipäällikköä? Siksi, että hänellä itsellään jää enemmän aikaa Sinulle. Tiina haluaa jättää oman aikansa siihen että hän voi palvella omia asiakkaitaan mahdollisimman hyvin, vastata nopeasti takaisin sinulle kysymyksiisi ja palvella sinua kun sinulle tulee haasteita oman taloushallinnon ja kirjanpitosi kanssa. Kaikki menestyjät tietävät, että menestystarinat luodaan yhdessä toisten tekijöiden kanssa.

 

Onko nyt aika sinun yrityksesi menestystarinalle?

Tämä vuosi ja tämä hetki voi olla se aika, jolloin sinä alat rakentamaan omaa menestystarinaa yrityksestäsi. Jotta pääset mahdollisimman pitkälle ja nopeasti, suosittelen että ala keräämään tiimiä ympärillesi. Katso tarkkaan, että jokainen tiimiläisistä on sellainen joka haluaa Sinun parastasi ja ovat valmiina auttamaan sinua pääsemään omaan päämäärääsi. Jos joku asia tuntuu yritystoiminnassa haasteelliselta, älä jää miettimään asiaa liian pitkäksi aikaa vaan hae siihen henkilö joka voi auttaa sinua ja itse voit keskittyä taas oman liiketoiminnan eteenpäin viemiseen. Yhdessä olemme enemmän. n

Jos sinusta tuntuu että kaipaat apua yrityssparraukseen tai taloushallintoon, kannattaa ehdottomasti olla Tiinaan yhteydessä. Voit myös varata näiltä sivuilta veloituksettoman ajan Tiinalle ja voitte rauhassa tutustua toisiinne ennen päätöksen tekemistä. 

 

Oikein hyvää oman menestystarinasi luomista!

Terveisin,

markkinointipäällikkö Jessica Hynynen
www.digimasters.fi