Yrityspalvelut

Yrityspalvelut koostuvat kokonaisvaltaisesta talouspalvelusta sekä yritysneuvonnasta, joiden puitteissa saat apua niin uuden yrityksen perustamiseen kuin myös jo olemassa olevan liiketoiminnan karikoiden selättämiseen. Kun siis etsit kattavaa yrityspalvelua, joka voi toimia kumppaninasi yrittäjyyden tiellä, Talouspalvelua Parasta Aikaa tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan. 

 

YRITYSNEUVOJA ARJEN TUKENA 

 

Yritysneuvonta tarjoaa yrittäjälle kokonaisvaltaista apua ja tukea – yrityssparraajana voin auttaa sinua hyvinkin monipuolisesti, niin oman hyvinvointisi ylläpidossa, kuin myös yrityksesi talouden hallinnoinnissa sekä yritystoimintasi eteenpäin viemisessä. Yhdessä voimmekin löytää parhaat mahdolliset ratkaisut yrityksesi myynnin, markkinoinnin sekä talouden ylläpitoon. Yrityssparraus onnistuu helposti myös etäyhteyden avulla, olitpa sinä fyysisesti missä päin Suomea tahansa. 

TALOUSPALVELUA ASIAKKAAN EHDOILLA 

Tarjoan sinulle entistä selkeämpää ja ymmärrettävämpää, uudenlaista talouspalvelua ilman ikävää byrokratiaa, joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta, nettipohjaisia taloushallinnon ohjelmia hyväksi käyttäen.

Olen ollut mukana työelämässä jo runsaat 30 vuotta, ensin vakuutusalalla ja viimeiset 15 vuotta taloushallinnon alalla pk-yritysten parissa sekä tilitoimistoissa että pk-yrityksissä. Koulutukseltani olen kirjanpitäjä, talouspäällikkö ja yrittäjänä. 

Vaikka moni sanoo, että ”kirjanpito on tylsää”, arvostan omaa työtäni ja olen valmis myös panostamaan siihen. Olen aina pitänyt työn tekemisestä ja uuden oppimisesta. Elämässä täytyy olla myös extremeä, joten ryhdyin tilitoimistoyrittäjäksi. Ja siksi yrityksellänikin on vähän muista eroava nimi: ”Talouspalvelua Parasta Aikaa”.

 

”Lady in red”, Tiina Halonen 

Olen positiivinen puurtaja, joka on tottunut kovankin paineen alla pitämään suunsa hymyssä ja heittäytymään tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Olen oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen, mutta osaan myös kysyä neuvoa. Kritiikin vastaanottaminenkaan ei tuota ongelmaa, vaan auttaa minua kehittymään työssä. Olen sosiaalinen, ihmisten kanssa toimeentuleva ja pidän asiakaspalvelutyöstä. Lisäksi olen huumorintajuinen ja ennen kaikkea omaan positiivisen asenteen. Ihmisenä olen täynnä energiaa, intohimoa ja toimintaa, aivan kuten yrityksenikin. Yritykseni väri on punainen, koska se kuvastaa parhaiten minua ja Kiinassa se symboloi onnea, jota tässä tilanteessa tarvitaankin.

Yrityspalvelut ja erityisesti taloushallintoon liittyvät työt ovat lähellä sydäntäni, aina numeroiden pyörittelystä talouden analysointiin. Taloushallinnon ammattilaisena työotteeni on huolellinen ja tarkka, mutta en kuitenkaan viilaa pilkkua vaan suhtaudun taloushallintoon ammattitaidolla, terveellä maalaisjärjellä ja elämänkokemuksella.

ARVOT JA VISIO

 

Yrityspalvelut ja koko yritykseni toiminta-ajatus perustuu toteamukseen, että ASIAKAS ON TÄRKEIN. Näin ollen yritykseni tärkein voimavara olet Sinä, asiakkaani. Toivonkin, että yrityspalvelun kautta voin auttaa mahdollisimman monia, sillä haluan antaa yrittäjille aikaani, kuunnellen huolia ja tarjoten ongelmiin uusia näkökantoja ja ratkaisuja. Olipa kyse sitten yrityksen taloudesta tai kokonaisvaltaisesta liiketoiminnan kehittämisestä.

Yrityspalvelut räätälöidään Sinun toiveidesi ja tarpeittesi mukaan. Yritykseni on moderni, luova ja innovatiivinen. Siksi myös tilitoimistopalvelut hoidetaan ajan vaatimuksia seuraten; tehdään vain se mikä on välttämätöntä, kuitenkin lakeja ja asetuksia noudattaen.

Tätä kutsutaan ns. kevennetyksi kirjanpidoksi, jolloin kirjanpidot tehdään asiakasystävällisesti. Tehdään se mitä tarvitaan ja asiakas maksaa vain siitä.

Asiakkaankaan ei tarvitse maksaa turhasta vaan pyritään luottamukselliseen ja vuorovaikutteiseen asiakassuhteeseen, jonka toivotaan jatkuvan kauas tulevaisuuteen. Ennen kaikkea kaiken asiakkaan kanssa tapahtuvan toiminnan perusteena on luottamus, joka on mielestäni erittäin tärkeää ihmisten välisessä kanssakäymisessä nyt ja aina.

Visiona on tehdä kirjanpito entistä fiksummin, paremmin ja luovemmin kuin muut, mutta ennen kaikkea asiakasta kuunnellen. Tavoitteena on paperiton taloushallinto. Siihen ei tarvita kuin laskukone ja tietokone. Jos siis tahdot asiakaslähtöiseen ajatteluun perustuvia talouspalveluita, jolloin et jää ongelmiesi kanssa yksin vaan haluat aikaa itsellesi ja yrityksellesi niin käänny ihmeessä puoleeni ja suunnitellaan yhdessä sinun tarpeillesi sopiva paketti. 

Sinua kuunnellen ja ymmärtäen,
TIINA

Lue Tiinan Blogi

TIIMISSÄ ON MUKANA

.. myös markkinointipäällikkö Jessica Hynynen, joka hoitaa yrityksen viestintää ja markkinointia yhdessä Tiinan kanssa. Jessican tehtävänä on katsoa, että Talouspalvelua Parasta Aikaa -yrityksen asiakkaat saavat tietoa ja lisäarvoa heihin liittyvistä palveluista.

On upeaa olla mukana Tiinan yrityksen matkassa ja tehdä markkinointia, jotta Tiina pystyy keskittämään aikansa niihin asioihin, joissa hän toimii asiantuntijana ja näin antamaan oman aikansa teidän asiakkaiden palvelemiseen.

Ota yhteyttä yritykseen