Yrityssparraus – älä jää yksin

Hei yrittäjä tai yrittäjäksi aikova!

Kuinka yritystoimintasi on lähtenyt käyntiin vai onko se lakannut kokonaan? Pelottaako Sinua yritystoimintaan tai taloushallintoon liittyvät asiat? Entä tämä korona-aika? Onko se aiheuttanut ongelmia? Ja nyt tarvitsisit ehkä apua mutta et tiedä mistä sitä hakea.

Yrityssparraus – uusia näkökulmia ja ajatustenvaihtoa

Oletko koskaan kuullut sanasta sparraus, yrityssparraus? Mitä se tuo mieleesi? Ehkä nyrkkeilykehän ja hikiset, komeavartaloiset miehet, jotka sparraavat toisiaan nyrkkeilymatsia varten. Noup! Nyt ei ole kyse hikisistä miehenpuolikkaista, ei konsultoinnista eikä valmentamisesta vaan sparrauksesta – auttamisesta, kannustamisesta ja innostamisesta ja rohkaisusta, uusista näkökulmista, ajatusten vaihdosta, ideoista ja vertaistuesta.

Sparraus on erilaisten asioiden ja ajatusten pallottelua, uusien näkökulmien ja ideoiden heittelyä puolin ja toisin. Se on nopea apu arkeen, antoisaa ja opettavaa, asioiden pallottelua, jossa Sinä ja sinun ajatuksesi ovat keskiössä. Sparraus on uusia näkökulmia avaava, ajatuksia ravisteleva keino auttaa.

Parhaimmillaan se on innostavaa ja kannustavaa toimintaa. Sparraus auttaa jäsentämään sinun omia ajatuksia, joita pyörittelet päässäsi aamusta iltaan. Uusia mahdollisuuksia, näkökulmia ja ideoita.

Sparraus liittyy tiiviisti yrittäjyyteen, yritystoimintaan ja itsensä johtamiseen – siis kaikkeen.

Sinähän tiedät että puhumalla asiat ja ajatukset selkiävät, uusia ideoita ja näkökulmia syntyy ja mieli kevenee. Sparraus on myös vertaistukea, jota meistä ihan jokainen tarvitsee sinä ja minä. Lähde siis kanssani tekemään maailmasta entistä parempaa paikkaa – yhdessä!

Kannattavaa liiketoimintaa

Yritystoiminnan tavoite on tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Yrityksen on varsin vaikea toimia jos kassa ammottaa tyhjyyttään. Ja koska yritystoiminnan keskeisin asia on raha, on sparraus yksi keino, jolla tuota rahavirtaa voidaan mahdollisesti kasvattaa.

Sparrauksen avulla saat apua moniin kysymyksiin;

  • myyntiin
  • markkinointiin
  • talousteen
  • jaksamiseen ja
  • lamasta toipumiseen.

Muistathan, että elämä on ihmisen parasta aikaa! Miksi siis tuhlata se murehtimiseen, kun apua ja tukea on tarjolla. Sparraus on nopea apu arkeen. Ja mahdollisuus voida paremmin.

Nyt ainulla on mahtava mahdollisuus. Miksi et siis kokeilisi sitä.  Ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan.

 

Haluatko unohtaa huolet ja stressin, joita yrityksesi taloushallinto tai yrittäjyys itsessään Sinulle aiheuttaa. Nauttia omasta uudenlaisesta yrittäjän roolista; olla villi ja vapaa.

Jos haluat, minä voin kenties auttaa sinua.

Varaa oma aikasi Tiinalle

 

Oletko kiinnostunut yrityssparraus- tai tilitoimistopalveluista? Haluaisitko kuulla miten voisimme olla hyödyksi juuri Sinun yrityksellesi?

Varaa oma veloitukseton aikasi ja Tiina soittaa Sinulle.