Yritysneuvonta

Yritysneuvonta – Päätä ja olkapäätä yrittäjältä yrittäjälle.

Yritysneuvonta eli toisin sanoen sparraus tarjoaa uuden mahdollisuuden ja tavan auttaa yrittäjiä tai yrittäjiksi aikovia yli yrittäjyyden tuomien esteiden ja karikoiden. Olen ammatiltani sparraaja, hyvinvointi- ja yritysneuvoja, talouspäällikkö sekä yrittäjä, joten voin auttaa sinua kaikissa yritystoimintaasi liittyvissä osa-alueissa. Olitpa sitten mistä päin Suomea tahansa, sillä yritysneuvonta onnistuu helposti myös etäyhteyden avulla. Jos taas olet yritystaipaleesi alussa, voimme yhdessä ideoida, suunnitella ja laatia laskelmia tarpeidesi pohjalta, niin markkinoinnin, myynnin kuin myös talouden osalta. Samalla kun autan sinua jaksamaan ja tekemään parhaita mahdollisia valintoja, heti yritystoimintasi alusta saakka.

Sparraus tukee ja auttaa yrittäjää yritystoiminnan eteenpäin viemisessä  

Sparraaja auttaa ja tukee, innostaa ja kannustaa yrittäjiä eteenpäin kohti parempaa tulevaisuutta. Samalla hän toimii vertaistukena ja ohjaajana yhteisellä matkalla. kuitenkin asiakasta kuunnellen ja ymmärtäen! Tarjoten samalla asiantuntijan apua ja ajantasaista tietoa yritystoiminnan suunnitteluun tai käynnistämiseen.

” Elät vain kerran. Elämä on ihmisen parasta aikaa. Älä siis jää yksin vaikka yrittäjyys askarruttaa tai pelottaa. Monet asiat selviävät puhumalla, ei murehtimalla. Anna minun auttaa ja opastaa sinut yli esteiden. Lupaan, että asiat hoituvat yhdessä tehden.”

Yritysneuvojasi Tiina Halonen

Koulutukseltani olen talouspäällikkö, yrittäjä, yrityssparraaja sekä yritysneuvoja. Toimin yrittäjien tukena niin yrittämisen alkutaipaleella kuin yrityksen eri kehitysvaiheissa yritysneuvojana sekä taloudenhallinnon asiantuntijana. Omaa työtäni motivoi yrittäjänä olemisen vapaus sekä tyytyväiset asiakkaat – Ja saan tehdä sitä mistä tykkään eniten; auttaa ja opastaa, tukea ja kannustaa.

Henkilönä erottaudun helposti muiden talousalan osaajien joukosta. Teen asiat omalla tavallani – luovuudella ja intohimolla, enkä jämähdä vanhoihin kaavoihin. Yrityselämässä on aina oltava rohkea, kokeiltava uusia asioita ja erottauduttava hyödykseen, jotta pärjää.

Kattavan koulutukseni myötä pystyn auttamaan yrittäjää taloushallinnon lisäksi myös myynnin, markkinoinnin ja yrittäjän hyvinvoinnin haasteissa. Yrittäminen onkin pitkäjänteistä ja haasteellista työtä, joka vaatii paljon työtä ja uurastusta omien unelmien eteen – yhteistyössä niihin päästään kuitenkin nopeammin.

 

Haluatko vinkkejä yrityksesi kehitykseen ja kirjanpitoon liittyen? Liity uutiskirjelistalle!

Jätä tietosi ja saat Tiinalta veloituksettomasti uusia vinkkejä ja ajankohtaista tietoa oman yritystoimintasi tueksi!

Kiitos tilauksestasi!