Yritysneuvonta

Yritysneuvonta – Päätä ja olkapäätä yrittäjältä yrittäjälle.

Yritysneuvonta eli toisin sanoen sparraus tarjoaa uuden mahdollisuuden ja tavan auttaa yrittäjiä tai yrittäjiksi aikovia yli yrittäjyyden tuomien esteiden ja karikoiden. Olen ammatiltani sparraaja, hyvinvointi- ja yritysneuvoja, talouspäällikkö sekä yrittäjä, joten voin auttaa sinua kaikissa yritystoimintaasi liittyvissä osa-alueissa. Olitpa sitten mistä päin Suomea tahansa, sillä yritysneuvonta onnistuu helposti myös etäyhteyden avulla. Jos taas olet yritystaipaleesi alussa, voimme yhdessä ideoida, suunnitella ja laatia laskelmia tarpeidesi pohjalta, niin markkinoinnin, myynnin kuin myös talouden osalta. Samalla kun autan sinua jaksamaan ja tekemään parhaita mahdollisia valintoja, heti yritystoimintasi alusta saakka.

Sparraus tukee ja auttaa yrittäjää yritystoiminnan eteenpäin viemisessä  

Sparraaja auttaa ja tukee, innostaa ja kannustaa yrittäjiä eteenpäin kohti parempaa tulevaisuutta. Samalla hän toimii vertaistukena ja ohjaajana yhteisellä matkalla. kuitenkin asiakasta kuunnellen ja ymmärtäen! Tarjoten samalla asiantuntijan apua ja ajantasaista tietoa yritystoiminnan suunnitteluun tai käynnistämiseen.

” Elät vain kerran. Elämä on ihmisen parasta aikaa. Älä siis jää yksin vaikka yrittäjyys askarruttaa tai pelottaa. Monet asiat selviävät puhumalla, ei murehtimalla. Anna minun auttaa ja opastaa sinut yli esteiden. Lupaan, että asiat hoituvat yhdessä tehden.”

Redesan Oy kouluttaa yritysneuvonnan ammattilaisia

Redesan Oy:n sparraajaverkostossa tehdään töitä sparraajana ja verkkokouluttajana oman yrityksen kautta. Mikä on Redesan Oy?

Itse lähdin mukaan sparraajakoulutukseen koska katsoin, että omalla osaamisellani pystyn auttamaan ja tukemaan pienyrittäjiä yritystoiminnassa eteenpäin. Ja oman yrittäjätarinani kautta voin myös kertoa, kuinka itse ylitin taipaleeni pahimmat karikot.

Kun ihminen on talouspäällikkö, kirjanpitäjä, yrittäjä, hyvinvointiohjaaja ja yrityssparraaja, uskon, että omalla osaamisellani pystyn tukemaan ja kannustamaan yrittäjiä esimerkiksi myynnin, markkinoinnin, talouden ja jaksamisen tiimoilta. Juuri silloin, kun toinen yrittäjä tukea eniten tarvitsee.

Tilitoimistoyrittäjänä tapaan uusia ihmisiä päivittäin. Siksipä tämä yritysneuvonta ja sparraaminen on taas yksi muoto kehittää oman yritykseni Talouspalvelua Parasta Aikaa toimintaa uusille vesille. Tekemällä hyvää saan paljon aikaan!

Kun siis yritysneuvonta tai sparraus voisi olla sinulle hyödyksi, ota minuun yhteyttä, niin jutellaan aiheesta lisää!