Yritysneuvonta

Yritysneuvonta – Päätä ja olkapäätä yrittäjältä yrittäjälle.

Yritysneuvonta tarjoaa uuden mahdollisuuden ja tavan auttaa yrittäjiä tai yrittäjiksi aikovia yli yrittäjyyden tuomien esteiden ja karikoiden. Olen ammatiltani sparraaja, hyvinvointi- ja yritysneuvoja, talouspäällikkö sekä yrittäjä, joten voin auttaa sinua kaikissa yritystoimintaasi liittyvissä osa-alueissa. Olitpa sitten mistä päin Suomea tahansa, sillä yritysneuvonta onnistuu helposti myös etäyhteyden avulla. Jos taas olet yritystaipaleesi alussa, voimme yhdessä ideoida, suunnitella ja laatia laskelmia tarpeidesi pohjalta, niin markkinoinnin, myynnin kuin myös talouden osalta. Samalla kun autan sinua jaksamaan ja tekemään parhaita mahdollisia valintoja, heti yritystoimintasi alusta saakka.

Yritysneuvonta tukee ja auttaa yrittäjää yritystoiminnan eteenpäin viemisessä  

Yritysneuvoja auttaa ja tukee, innostaa ja kannustaa yrittäjiä eteenpäin kohti parempaa tulevaisuutta. Samalla hän toimii vertaistukena ja ohjaajana yhteisellä matkalla. kuitenkin asiakasta kuunnellen ja ymmärtäen! Tarjoten samalla asiantuntijan apua ja ajantasaista tietoa yritystoiminnan suunnitteluun tai käynnistämiseen.

” Elät vain kerran. Elämä on ihmisen parasta aikaa. Älä siis jää yksin vaikka yrittäjyys askarruttaa tai pelottaa. Monet asiat selviävät puhumalla, ei murehtimalla. Anna minun auttaa ja opastaa sinut yli esteiden. Lupaan, että asiat hoituvat yhdessä tehden.”