Yritysneuvonta

Yrittäjille tukea ja apua liiketoiminnan kehittämiseen

Jokainen yrittäjä kohtaa urallansa haasteita, esteitä ja jopa karikolta tuntuvia vaiheita, joista voi olla vaikea päästä yli yksin. Yritysneuvonta on tarkoitettu näihin tilanteisiin: niihin hetkiin, kun tarvitset olkapään johon tukeutua.

Yritysneuvoja auttaa ja tukee, innostaa ja kannustaa yrittäjiä eteenpäin kohti parempaa tulevaisuutta. Samalla yritysneuvonta toimii vertaistukena ja ohjaajana yhteisellä matkalla, yrittäjää kuunnellen ja ymmärtäen. Hyvä yritysneuvoja onkin kuin elämässä eteenpäin ohjaava mentori, jonka kanssa voi käsitellä harmit ja epäonnistumiset, innostua suunnitelmista ja jolta saa jokaiseen ongelmaan asiantuntevaa apua sekä ajantasaista tietoa.

Yritysneuvonta on kuin päätä ja olkapäätä, yrittäjältä yrittäjälle

Olen ammatiltani sparraaja, hyvinvointi- ja yritysneuvoja, talouspäällikkö sekä yrittäjä. Pystyn siis auttamaan sinua kaikissa yritystoimintaasi liittyvissä osa-alueissa, eikä apua tarvitse hajauttaa lukuisille eri yrityskonsulteille. Olitpa sitten mistä päin Suomea tahansa, yritysneuvonta ja konsultoinnin avulla liiketoiminnan kehittäminen onnistuu helposti myös etäyhteyden avulla.

” Elät vain kerran. Elämä on ihmisen parasta aikaa. Älä siis jää yksin vaikka yrittäjyys askarruttaa tai pelottaa. Monet asiat selviävät puhumalla, ei murehtimalla. Anna minun auttaa ja opastaa sinut yli esteiden. Lupaan, että asiat hoituvat yhdessä tehden.”

Yrityspalvelut yrittäjäksi ryhtyvälle

Jos olet vasta yritystaipaleesi alussa, voi yritysneuvonta olla uudelle yritykselle vauhdikkaan startin antava sysäys. Voimme yhdessä ideoida, suunnitella ja laatia laskelmia tarpeidesi pohjalta markkinoinnin, myynnin ja talouden osalta. Haluan auttaa sinua jaksamaan ja tekemään parhaita mahdollisia valintoja, heti yrittäjyyden alusta alkaen.