Ajankohtaista

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tänään vietetään Osta työtä Suomeen -päivää, jonka tarkoituksena on kannustaa valitsemaan kotimainen tuote tai palvelu, kun tekee kulutusvalintoja.

Tässä maailmantilassa puhutaan paljon sukanvarresta ja sijoittamisesta: säästetään ja varaudutaan. Olen tästä hieman eri mieltä. Jos me kaikki säästämme, niin miten ihmeessä pidämme yritykset ja maan talouden elossa?

Olen jo koronan aikaan tullut ajatukseen, että parasta kriisinhallintaa on vahvistaa omaa infraa. Tämä tarkoittaa sitä, että panostaa nyt kaiken voitavan oman yrityksen kehittämiseen, alihankkijoiden suosimiseen ja hankintoihin. Tiedän, etteivät kaikki yritykset tähän pysty, mutta moni kyllä. Kannustan myös tarkastelemaan uusia mahdollisuuksia. Moni on myös juuri kriisin vuoksi ja ansiosta muuttanut liiketoiminnan suuntaa, ottanut riskejä, kokeillut uutta. Ja ostanut. Yhteiskunta pyörii, vaikka hieman ontuen ja vaikka hieman sumuisen tulevaisuuskuvan kanssa. Mutta kun kukaan ei voi tietää, mitä ensi vuonna tapahtuu, niin tehdään täysillä nyt.

Eli osta tänäänkin Suomesta. Kuluta, mitä voit. Tue työllisyyttä, elinvoimaa. Ja jos oikein villejä ostoksia miettii, niin tänään voisi harkita myös yrityksen ostamista. Suomessa on suuri määrä yrityksiä, jotka etsivät jatkajaa. Voisiko sinun yrityksesi kasvu syntyä yrityskaupoista?

Kuluta siis, mutta älä itseäsi. Jokainen arvioi oman tilanteensa.

P.s. Toinen infrateko on huolehtia omasta hyvinvoinnista ja läheisistä. Se luo parasta turvaa jatkossakin.

P.s.2 Yksinyrittäjäakatemia on maksutonta koulutusta, jonka sisällöissä pääset syvemmälle tähänkin teemaan. Suurin osa akatemialaisista tekee kauppaa keskenään - yhteisöllä on iso vaikutus myös myyntiin.
... See MoreSee Less

Comment on Facebook

🎄🐇🎄🐇🥔🐇🎄🐇 Tosi on🍒🍒🍒🍒🍒

😍☀️

Talviunta
Hyvää viikonloppua kaikille 😊
... See MoreSee Less

Load more