Sähköinen taloushallinto

Sähköinen taloushallinto on tätä päivää ja tarjoaa esimerkiksi niin kirjanpidon kuin myös palkanlaskennan osalta useita etuja, jotka säästävät huomattavasti resursseja kiireisen yrittäjän arjessa.

Kun siis haluat astua digiaikaan, Talouspalvelu Parasta Aikaa tarjoaa sinulle kattavat ja tehokkaat sähköisen taloushallinnon palvelut, joiden avulla pystyt itse keskittämään aikasi kaikkein tärkeimpään eli oman yrityksesi päivittäisen liiketoiminnan pyörittämiseen ja kasvattamiseen. Jätä siis yrityksesi taloushallinto minun huolekseni ja nauti entistä huolettomammasta yrittäjän arjesta!

Ota yhteyttä

 

Kattavista taloushallinnon palveluista voit valita itsellesi tärkeimmät

Sähköinen taloushallinto tarjoaa apua niin pidempään toiminnassa olleen kuin myös vasta perustetun yrityksen taloushallintoon. Tarjoamiini sähköisiin palveluihin lukeutuvat niin kattavat taloushallinnon palvelut, kuten verosuunnittelu, kassasuunnittelu, kirjanpito ja palkanlaskenta, aina reaaliaikaista taloushallintoa ja kustannustehokkaita sähköisiä työmenetelmiä hyväksi käyttäen. Lisäksi palveluihin sisältyvät myös yritysneuvonta ja -sparraus sekä yhtiömuodon muutokset. Kustannustehokas sähköinen taloushallinto voidaan myös toteuttaa juuri sillä laajuudella, kuin sinä apuani tarvitset.

  • Kirjanpito
  • Palkanlaskenta
  • Kassasuunnittelu / kassavirtalaskelmat
  • Verosuunnittelu
  • Yhtiömuodon muutokset
  • Yritysneuvonta ja yrityssparraus yrittäjille ja yrittäjäksi aikoville
  • Liiketoimintasuunnitelmat ja starttiraha-asiat

Tutustu siis sinäkin tarkemmin kattaviin, sähköisiin taloushallintopalveluihin tai ota suoraan yhteyttä, niin jutellaan yrityksesi taloudesta lisää!

Sähköinen kirjanpito

Sähköinen kirjanpito tarjoaa useita etuja, sillä se ei säästä ainoastaan luontoa, vaan myös yrittäjän hermoja ja aikaa! Tehokas kirjanpito toteutetaan reaaliaikaista taloushallinnon ohjelmaa käyttäen, joka säästää sinut niin paperien ja kuittien kiikutukselta kuin myös useiden kirjausten tekemiseltä. Digitaalinen järjestelmä helpottaa tiedonkulkua sekä pitää kaikki tärkeät tiedostot tallessa, yhdessä ja samassa paikassa. Verkossa toimivan ohjelmiston käyttö ei ole myöskään sidottu tiettyyn laitteeseen tai fyysiseen toimipaikkaan. Sähköisen kirjanpidon avulla pystytäänkin hoitamaan niin myyntilaskut, ostolaskut, kirjanpito kuin myös palkanlaskenta verkon kautta reaaliaikaisesti, vaivattomasti ja aikaa säästäen.

 

Seuraa aikaasi – valitse sähköinen toimintatapa

Edellä mainituista syistä hoidan kaikki yritykseni palvelut sähköisesti. Siirtymällä kohti paperitonta taloushallintoa pystyn esimerkiksi kehittämään omia työtapojani, minkä ansiosta voin tarjota entistä kustannustehokkaampia ratkaisuja asiakkailleni. Samalla pystyn vähentämään sinun yrityksesi hallinnollista taakkaa sekä byrokratian määrää. Ja kun hoidan työni sähköisen, nettipohjaisen ohjelmiston avulla, voin tehdä työt vaikkapa yrityksesi omalla toimipisteellä.

Ota yhteyttä

 

Räätälöityä palvelua

Kaikki sähköisen kirjanpidon ja taloushallinnon palvelut räätälöidään sinun yksilöllisten tarpeidesi mukaan. Millaisesta kokonaisuudesta sitten oletkaan valmis maksamaan.

Haluan myös hoitaa asiat sinua kuunnellen, ymmärtäen ja vuorovaikutteisesti kanssasi yhteistyötämme kehittäen. Aina yrityksesi etua ensisijaisesti ajaen. Vuorovaikutus ja kommunikointi tulevatkin olemaan perusta molemminpuoliselle yhteistyölle, jonka toivon jatkuvan mahdollisimman pitkään.

Kirjanpitäjän tärkein tehtävä on ratkaista ongelmasi, vaivaamatta sinua. Haluan auttaa, ratkaista, välittää ja kuunnella.