Tiina Halonen

Yritysneuvonta ja sparraus tarjoaa päätä ja olkapäätä yrittäjälle.

Koulutukseltani olen talouspäällikkö, yrittäjä, yrityssparraaja sekä yritysneuvoja. Toimin yrittäjien tukena niin yrittämisen alkutaipaleella kuin yrityksen eri kehitysvaiheissa yritysneuvojana sekä taloudenhallinnon asiantuntijana. Omaa työtäni motivoi yrittäjänä olemisen vapaus sekä tyytyväiset asiakkaat – Ja saan tehdä sitä mistä tykkään eniten; auttaa ja opastaa, tukea ja kannustaa.

Henkilönä erottaudun helposti muiden talousalan osaajien joukosta. Teen asiat omalla tavallani – luovuudella ja intohimolla, enkä jämähdä vanhoihin kaavoihin. Yrityselämässä on aina oltava rohkea, kokeiltava uusia asioita ja erottauduttava hyödykseen, jotta pärjää.

Kattavan koulutukseni myötä pystyn auttamaan yrittäjää taloushallinnon lisäksi myös myynnin, markkinoinnin ja yrittäjän hyvinvoinnin haasteissa. Yrittäminen onkin pitkäjänteistä ja haasteellista työtä, joka vaatii paljon työtä ja uurastusta omien unelmien eteen – yhteistyössä niihin päästään kuitenkin nopeammin.

Olen positiivinen puurtaja, joka on tottunut kovankin paineen alla pitämään suunsa hymyssä ja heittäytymään tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Olen oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen, mutta osaan myös kysyä neuvoa. Kritiikin vastaanottaminenkaan ei tuota ongelmaa, vaan auttaa minua kehittymään työssä. Olen sosiaalinen, ihmisten kanssa toimeentuleva ja pidän asiakaspalvelutyöstä. Lisäksi olen huumorintajuinen ja ennen kaikkea omaan positiivisen asenteen. Ihmisenä olen täynnä energiaa, intohimoa ja toimintaa, aivan kuten yrityksenikin. Yritykseni väri on punainen, koska se kuvastaa parhaiten minua ja Kiinassa se symboloi onnea, jota tässä tilanteessa tarvitaankin.

Yrityspalvelut ja erityisesti taloushallintoon liittyvät työt ovat lähellä sydäntäni, aina numeroiden pyörittelystä talouden analysointiin. Taloushallinnon ammattilaisena työotteeni on huolellinen ja tarkka, mutta en kuitenkaan viilaa pilkkua vaan suhtaudun taloushallintoon ammattitaidolla, terveellä maalaisjärjellä ja elämänkokemuksella.

Olen myös LinkedInissä ja otan mielelläni verkostoitumispyyntöjä vastaan.